dijous, 24 de setembre del 2015

Qui ha donat les dades a la Societat Civil Catalana (la que va de legal)

Una associació anomenada Societat Civil, ha enviat un milió de cartes a pensionistes fent-los por amb mentides sobre les seves pensions. No vull fer cap judici sobre el fet que tinguin la barra d’atemorir  amb mentides a la gent més feble; capant-los-hi el dret fonamental en un estat democràtic, al que ells tan fervorosament defensen, com és la llibertat de decidir. Si algú d’aquesta Societat Civil Catalana té dignitat i decència, suposo que se’n sortirà i ho denunciarà: no s’hi valen trampes.

Com a ciutadana a qui la Llei de Protecció de dades, guareix el dret a la intimitat, reclamo que l’autoritat competent faci la seva feina:  Esbrinar d’on, com i qui ha aconseguit les dades, demanar públicament disculpes per no saber preservar la nostra intimitat, il·legalitzar la banda de delinqüents que ha fet això (aplicar-los la llei antiterrorista, com acostumen a fer als que distorsionen i amenacen amb finalitats polítiques) i canviar al responsable de guardar les nostres dades perquè no ha sabut fer la seva feina.

Res de tot això, molt em temo, passarà. I davant aquest fet tan greu (qualsevol societat pot obtenir les nostres dades, tot i que la Llei no ho permet.), em pregunto: què pot arribar a passar amb les nostres dades sanitàries que estan en un núvol - que gestiona una empresa privada sense cap mena de control ?-. Tenint en conte que no passa res si les nostres intimitats s’escampen, es  venen o es donen.
Us llenço aquesta reflexió perquè se n’adoneu de la nostra feblesa i perquè us pregunteu: què no faran les assegurances privades per a saber el nostre estat de salut i saber quina quota em de pagar per a ser-los rendibles. Els serà fàcil aconseguir les dades i més tenint en conte que als seus consells posen tots aquells polítics retirats (portes giratòries). I l’estat que ens ha de protegir gira la cara.


Si per una cosa desitjo la separació d’aquest Estat és per a que en fer-ne un de nou no passin aquestes coses. Si no és així, no haurà valgut la pena: hauran tornat a guanyar ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada