dissabte, 23 de febrer del 2013

Que se'n vagi el Rei !!!


Segons diu l'article que us adjunto, l'Urdangarin exculpa a la família real de participar en els seus afers. Reconeix però que el rei el va aconsellar que es retirés de tot. Això vol dir clarament que n'era coneixedor.

Qualsevol persona que coneix un afer delictiu té l'obligació moral i legal de denunciar-ho. I encara més el Rei del poble a qui s'està dirigint el robatori.

Una vegada més se'ns estan enfoten a la cara (se'ns pixen a la cara com diu el Mohamed Jordi). 

Això m'indigna encara més del que ja ho estic ( si és que es pot). Ja he hagut de suportar tenir un Rei sense voler-ho. He hagut de suportar que aquest Rei hagi estat designat per Franco. He hagut de suportar que fos renét del Rei que ens va matxacar gairebé fins l'extermini. He hagut de suportar cada any els seus estúpids discursos, que ni tan sols els sap pronunciar( ja no dic escriure perquè dubto que ho sàpigui fer). He hagut de suportar la vida i miracles d'una família real bordeline.I així, fins a l'infinit. 

I tot això ho he suportat amb la llosa dels discursos dels que deien que gràcies a ell teníem democràcia, que gràcies a ell s'havia aturat el cop d'estat, que gràcies a ell els amos del petroli ens continuaven suministrant (potser el percentatge que es queda la família real per tot el que es compra hauria de revertir a les arques públiques)...i així també fins l'infinit.

Ja n'hi ha prou d'engreixar bestiar corrupte !!!! Avui a la tarda us vull a totes a les manifestacions. De moment no hi ha altra manera de dir-los que no els volem.

Si ens sobren els motius per sortir de casa no ens deixem portar pel desànim.
I ara que em detinguin pel que acabo d'escriure.

5 comentaris:

  1. Tenim sort que no s'hagin emparentat amb el subnormal del Carles d'Anglaterra que hagueren pogut sortir mes cretins encara. Com diu l'Empar Moliner: "Mai no he entès la raó per la qual hi ha monàrquics. Vull dir, entenc que els monarques siguin monàrquics. I entenc que ho siguin els comtes. I els que treballen pels comtes. Però no entenc que hi hagi éssers que obtinguin plaer pagant els privilegis d'una família i fent-li reverències. Em sembla -i ho dic molt seriosament- una mena de parafília. Com la mitomania. Hi ha gent que aplaudeix els polítics corruptes, els concursants de Gran Hermano o els monarques. Els agrada estar-hi per sota. Em sembla de psiquiatre."

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tens raó, haguera estat pitjor. Però coincideixo en tu que en els temps que corrent no entenc els que justifiquen la monarquia a no se que sigui per al seu motus vivendi.

      Elimina
  2. Hi ha monarquia,perqué es el preu que vam pagar per tindre democrácia, la transcició va ser una enganyfa de tota la casta política,traicionan en nom del possible la voluntat popular i majoritaria.
    El poder és el poder i el tenan i mantenan las mateixas familias que l'han tigut sempre i van donar el suport a la creuada franquista i la represió franquista-falangista.
    Això que tenim no és una democrácia es el totalitarisme neoliberal avalat per la mentida democrática.

    ResponElimina
  3. No tinguis por Gemma. La Monarquia i els que l'avalen no estan per detenir a ningún. Ara els convé no fer massa soroll per quan acabi la tempesta seguir al tron. O el Juanca... o el seu fill. L'abdicació del Rei a favor del seu fill seria un bon cop d'efecte... però no vull donar-los idees.

    ResponElimina
  4. Tens tota la raó del món. El cop d'efecte jo me l'espero. Al damunt, el Pere Navarro ja els hi dóna la idea.

    ResponElimina