dijous, 30 de juny del 2016

NO HI HA UN PAM DE NET

Des del diumenge a la nit no he parat de llegir articles, comentaris, columnes, tuïts....sorpresos pels resultats electorals. I insultant a tort i a dret als milions de persones que van decidir votar al PP. En el fons, aquesta actitud de desprestigi i violència vers aquests votants, no deixa de reflectir, una vegada més, que som tots iguals. Estem fets de la mateixa pasta ( totes i tots) i estem rebent els mateixos inputs . Si han votat el PP és perquè no confiaven que l’alternativa fos millor (AL MENYS PER LA SEVA SITUACIÓ PERSONAL). En conec molts que els voten: i us puc assegurar que són millors persones que d’altres que se les donen de progressistes. Aquests votants del PP, que conec,  actuen solidàriament i amb molt de respecte, tan per la terra com pels éssers vius. I els reconec una honestedat i una transparència que molts ja voldríem. Per tat, no hem d’insultar a ningú perquè voti a un partit que es presenti a les eleccions. A la misèria ens hi porten tots, més o menys ràpid...no només el PP.

A mi no em va estranyar la victòria. Gens ni mica. Que tenen corruptes a les seves files ? Si, i tan. I CiU , no ? I el PSOE , no ?...cal que continuï. Vaig anar a votar amb el nas tapat de la pudor que fan tots. La corrupció només és possible quan tots hi participen. I només cal que perdeu uns minuts per buscar quins són els pilars que mantenen la corrupció viva. Només podem confiar amb aquells que no estan el suficient temps per a  que se’ls trobi el preu (un altra cosa és que no ens agradi la seva ideologia).

Si mireu els que agafen  cadira al Congrés, se n’adonareu que són els de sempre. Només n'entra un de nou quan el que marxa ha quedat ben col·locat- en alguna d’aquestes empreses que gestionen els béns, que haurien de ser de tots- mitjançant les portes giratòries. De fet, qualsevol d’aquests diputats el que fa és rendibilitzar el seu vot. I en aquests 4 anys el que han fet, precisament , ha estat això. Aprofitar el temps per aconseguir els  vots que li garanteixin tornar a tenir la seva cadira.O assegurar-se un lloc que li permeti viure sense treballar  I ja està. No fan res més.

El que passi amb nosaltres els hi refot. Per exemple qui de nosaltres va assabentar-se que havien canviat un punt de la Constitució per tal de que la deute privada(la dels bancs) l’assumíssim tots els espanyols com a prioritària. Gairebé ningú. S’havia de fer amb majoria qualificada, això implica que van haver de votar molts ( CiU, PP, PSOE). I perquè ho van fer això...vosaltres creieu que cap dels que va votar aquesta mesura sap de que van els afers  econòmics d’un estat ? Qui ho va decidir? El poble ? El govern? ....potser els mateixos bancs. I qui va decidir que el Banc europeu pogués concedir crèdits només a bancs i no als estats ( així aquests bancs oferien  els crèdits als estats amb un interès 4 vegades més alt del que els hi havíem deixat nosaltres mateixos). I així n’explicaríem una, i un altra, i un altra...espoli del poble per a afavorir els rics. Tots els partits, que manipulen els mitjans de comunicació, no van dir ni piu. Ni els catalans, ni els bascos, ni els espanyols.

Ara, des d’aquí al Principat només sentim les filtracions telefòniques (això si: vergonyants i pròpies d’un estat bananer). Però no sentim, pels mitjans, com continuen acabant de destrossar el sistema sanitari (que qui tingui dos dits de seny ja sap que qui se l’està carregant no  és el PP). Ni com continuen fomentant les escoles privades catòliques,  fàbriques dels futurs votants del PP i CiU i desmuntant l’escola pública d’on sortirien tots aquells pensaments crítics amb un sistema que, sigui com sigui, hem d’aniquilar abans no ens aniquili a nosaltres ( i quan dic nosaltres parlo dels pobres ).

I res. A veure si són capaços de formar govern . Però, per favor, deixem d’insultar a qui no pensi igual que nosaltres. No n’hi ha un pam de net. O encara no us ha quedat clar que hi hagi el govern que hi hagi qui mana és el mateix ??


Mani qui mani  tindrem, de moment,  el rei que té tot el dret de mobilitzar l’exercit per a fer-nos creure. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada