diumenge, 16 de desembre del 2012

FEM L'ALTRA MARATÓ.

Persones molt estimades per mi han mort a causa del càncer. El fet que aquesta Marató es faci en aquest nom ja em fa sentir solidària. Però al mateix temps, sento vergonya, impotència i tristor quan veig que es demanem fons per aquesta causa, només avui. Quan l'aportació que hi puguem fer avui i els anys vinents no és res, respecte a la que deixem de fer, quan acceptem que les nostres altres aportacions - a través dels nostres impostos i contribucions al bé públic - es desviin cap a coses més banals.I, pitjor encara, que ens les deixem robar sense fer res per a aturar-ho.


Voldria que tots prenguéssim consciència de que no hem de permetre que els diners recollits entre tots nosaltres, batejat pressupost general, es destini a coses diferents de les que com a poble volem.
Si col.laborem amb la Marató és perquè entenem que és un tema que hem de tractar com a grup, com a poble. Per tant no podem deixar que retallin a la investigació, al tractament, a la rehabilitació, a la prevenció, a tot el que se'n derivi del càncer. Hem de dir-los prou.

 
No ens conformem amb fer avui l'aportació per la Marató. Fem-la cada dia dient: prou retallar. Entre tots tenim molta força. Fem l'altra Marató!

1 comentari:

  1. Sí, fem aquesta, però també l'altra Marató, cosineta. Petonss!!
    Sònia P.

    ResponElimina